Onze belangrijkste taak is het succesvol maken van onze klanten. Onze kritische succesfactoren in het zoeken en selecteren van de juiste kandidaten voor onze klanten zijn:

Begrip van uw bedrijf en uw behoeften

We betrekken zoveel mogelijk medewerkers van onze klanten in het consulting proces en krijgen op deze manier inzicht in de business, de organisatie, de kerntaken en de bedrijfscultuur van de klant. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de specifieke behoeftes van onze klant hetgeen op zijn beurt leidt tot een scherp profiel waaraan een potentiële kandidaat moet voldoen.

Kennen van uw bedrijfstak en arbeidsmarkt

Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in uw bedrijfstak, kennen uw leveranciers, concurrenten en klanten, begrijpen uw “value chain” en weten hoe we de kandidaten in uw vakgebied kunnen vinden en bereiken.

Doorgronden van het functionele vakgebied

De expertise die wij hebben in verschillende functionele vakgebieden helpt ons bij het begrijpen en het definiëren van de specifieke behoeftes behorende bij de vacante positie en bij de manier waarop we de passende kandidaat kunnen bereiken.

Sterk Proces Management

Account Management, Project Management, Time Management en Status Reporting zijn belangrijke elementen in een succesvolle Proces Management benadering. Essentiële stappen zijn een uitgebreid marktonderzoek, een professionele functieomschrijving, strakke planning en continue formele en informele communicatie met de opdrachtgever en kandidaten.

Lokale en internationale ervaring

We zijn gewend te werken voor zowel Nederlandse als internationale organisaties en begrijpen dat er verschil kan zijn in behoeften afhankelijk van de culturele achtergrond van een organisatie. Naast Nederlandse kandidaten hebben wij ook kandidaten uit diverse werelddelen aangetrokken en ervaring opgedaan met multiculturele verschillen.

Innovatieve oplossinghouding

We opereren als een flexibele organisatie en zijn zeer goed in staat onze diensten af te stemmen op de wensen van de klant. Wij zijn voortdurend bezig om onze expertise in nieuwe markten te ontwikkelen en zijn altijd op zoek naar de meest creatieve oplossing.

Follow-up na bemiddeling

Na afronding van de opdracht evalueren we samen met de opdrachtgever het proces en blijven we in contact met de opdrachtgever en met de kandidaat.

Onze mensen

Jurgens-Partners is pas tevreden wanneer de nodige veranderingen een succes zijn gebleken voor zowel de opdrachtgever als kandidaat. Onze mensen zijn hoog opgeleid, ervaren en ontwikkelen zichzelf voortdurend.

  • Over ons

    Jurgens-Partners staat bekend om integriteit, commitment, oog voor detail, een professionele benadering en persoonlijke touch. Met beide benen op de grond! Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, gaan met zorg om met gegevens van onze opdrachtgevers en zijn transparant in onze communicatie. Read more…

  • Executive search

    Jurgens-Partners beschikt over een uitgebreid netwerk, met de (juiste) keuze bepaald u de toekomst van uw organisatie. Een verkeerde keuze heeft onherroepelijk gevolgen. Niet alleen financieel, maar ook voor uw interne organisatie en de reputatie van uw bedrijf ... Read more…

  • Interim management

    In elke onderneming zijn er periodes waarin de bestaande functionele invulling niet meer voldoet: een omslag die op zeer korte termijn moet worden gerealiseerd, een ingrijpende herstructurering, dreigende insolventie of de behoefte om onverwachte vacatures in te vullen. Read more…