In elke onderneming zijn er periodes waarin de bestaande functionele invulling niet meer voldoet: een omslag die op zeer korte termijn moet worden gerealiseerd, een ingrijpende herstructurering, dreigende insolventie of de behoefte om onverwachte vacatures in te vullen. Om onze klanten te kunnen helpen in dergelijke situaties beschikken we over een ruim netwerk van gespecialiseerde interim executives en interim professionals. Naast hun professionele vaardigheden, wordt bij de selectie van dergelijke managers scherp gekeken naar hun sociale competenties, hun communicatieve vaardigheden, hun leercapaciteiten en hun kennis omtrent veranderingsmanagement.

Stuur ons uw gegevens

Wij voegen continu nieuwe gekwalificeerde interim kandidaten toe aan ons netwerk. Middels onze professionele interim Consultants hebben onze klanten toegang tot zeer goed opgeleide en ervaren professionals. Zij zijn voor onze klanten op korte termijn beschikbaar voor de duur die nodig is om knelpunten te ondervangen en op te lossen.

Interim Executives:

  • Crisis management, start up management, turn around of herstructureringswerkzaamheden voor een strategische koerswijziging van de business, het managen van speciale projecten zoals de voorbereiding en doorvoering van IPO’s (Algemeen Bestuur, Technisch Management, Financieel Management, Business Development, Marketing & Sales, etcetera).
  • Het op korte termijn invullen van executive functies of tijdelijk management (Algemeen Bestuur, Finance, Belasting en Recht, Sales en Marketing, Operations, Supply Chain, Engineering, Human Resource ).

Interim Professionals:

 • Functionele Experts en Specialisten, zoals Recruiters, Project Managers en Juristen
 • Consultants en Adviseurs zoals Coaches, Trainers en Management Consultants

Als u uw gegevens wilt insturen, kunt u de hieronder vermelde op u van toepassing zijn de link gebruiken. Graag vernemen wij van u per wanneer u beschikbaar bent en wat uw tarief stelling is.

 • Over ons

  Jurgens-Partners staat bekend om integriteit, commitment, oog voor detail, een professionele benadering en persoonlijke touch. Met beide benen op de grond! Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, gaan met zorg om met gegevens van onze opdrachtgevers en zijn transparant in onze communicatie. Read more…

 • Executive search

  Jurgens-Partners beschikt over een uitgebreid netwerk, met de (juiste) keuze bepaald u de toekomst van uw organisatie. Een verkeerde keuze heeft onherroepelijk gevolgen. Niet alleen financieel, maar ook voor uw interne organisatie en de reputatie van uw bedrijf ... Read more…

 • Interim management

  In elke onderneming zijn er periodes waarin de bestaande functionele invulling niet meer voldoet: een omslag die op zeer korte termijn moet worden gerealiseerd, een ingrijpende herstructurering, dreigende insolventie of de behoefte om onverwachte vacatures in te vullen. Read more…